Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل هواشناسی استان گلستان گفت: تحقق مصوبه خرید، نصب و راه‌اندازی سامانه رادار هواشناسی جزو اولویت‌های ما قرار دارد و به طور جدی پیگیر آن هستیم. ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۹ استانها گلستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به‌نقل از روابط‌عمومی استانداری گلستان، نوربخش داداشی‌تنکابنی با قدردانی از پیگیری‌های استاندار گلستان به‌موضوعات هواشناسی به‌ویژه استقرار رادار هواشناسی در استان اظهار داشت: این موضوع  از موارد بسیار مهمی است که این اداره‌کل از سال‌های گذشته به‌دنبال آن بود و بهترین خبر برای ما تصویب این خواسته، در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نیاز استان به این رادار هواشناسی با توجه به تغییرات اقلیمی، به‌ویژه بارش‌های نقطه‌ای دراین منطقه از شمال کشور یک ضرورت عقلانی است و با استقرار این سامانه می‌توان شرایط جوی استان را به شکلی مناسب رصد کرد و نقاط کور را پوشش داد.

داداشی‌تنکابنی ادامه داد: خوشبختانه به واسطه اطلاع‌رسانی مناسب اطلاعات جوی و اثرات مثبتی که این مجموعه در کشور به لحاظ پیش‌آگاهی و پیش‌بینی‌ها داشته، نگاه به این بخش در کشور تقویت شده است و بر این اساس نیز معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان مدیریت و بودجه در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان، بر اختصاص اعتبار 18 هزار میلیارد تومانی برای تامین و استقرار رادار هواشناسی تاکید کرده است.

مدیرکل هواشناسی استان گلستان تصریح کرد: از زمان اعلام مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران، بارها این موضوع را از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان پیگیر هستیم و  مطمئنا با توجه به دغدغه و تاکید استاندار، این پیگیری از طریق کشور نیز انجام خواهد شد.

استاندار گلستان در آخرین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان به همه مدیران گلستانی تاکید کرد، پیگیر مصوباتی باشند که در استان از سوی دولت تعهد شده است.

سیدمناف هاشمی با اشاره به قول معاون وزیر و رئیس سازمان برنامه و بودجه مبنی بر اختصاص 18 میلیارد تومان برای رادارهای هواشناسی، خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی استان افزود: تاکنون چند بار برای پیگیری این موضوع به سازمان برنامه و بودجه کشور مراجعه و این موضوع را پیگیری کرده‌اید، این قول متعلق به معاون وزیر و رئیس این سازمان است و تنها خودش می‌تواند آن را لغو کند.

 وی تاکید کرد: سپردن و ختم همه پیگیری‌ها به رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در استان با توجه به حجم کارها صحیح نیست و به نتیجه نخواهد رسید، بلکه باید مدیر دستگاه استانی تا حصول نتیجه موضوع را شخصا از سازمان برنامه و بودجه کشور پیگیری کند.

انتهای پیام/ ز

R41471/P41362/S6,70/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۰۴۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از سازمان مدیریت بحران کشور درخواست کرد که هلال‌احمر استان کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بابک محمودی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت در اولین جلسه ستاد مدیریت استان کرمانشاه که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد به زیرساخت‌های خوب کرمانشاه در بحث امداد و نجات اشاره کرد.

وی از نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درخواست کرد که که هلال احمر استان کرمانشاه به مرکز منطقه غرب کشور تبدیل شود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر کشور اظهار کرد: اگر کرمانشاه هاب منطقه برای مدیریت بحران شود با توجه به زیرساخت‌هایی که دارد می‌تواند به صورت تخصصی استان‌های ایلام، همدان و کردستان را پوشش دهد.

محمودی اضافه کرد: چنانچه این درخواست مصوب شود سه تا چهار فروند بالگرد دائمی مستقر می‌شود تا پشتیبانی را در حداقل زمان انجام دهد.

وی با اشاره به بحث اربعین و استقبال زائران برای خروج از کشور از طریق مرز رسمی خسروی، تصریح کرد: باید آمادگی امدادرسانی به‌موقع داشته باشیم در این راستا سازماندهی خوبی در کشور صورت گرفته است‌.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر کشور با اشاره به افزایش حوادث کوهستانی کرمانشاه، گفت: باید فضای ایمنی در مکوهستان‌ها با علامت‌گذاری و وجود راهنما صورت بگیرد تا علاوه بر اینکه مردم برای طبیعت‌گردی به سمت کوهستان‌ها ترغیب شوند، ایمنی آن‌ها نیز حفظ شود.

کد خبر 748366

دیگر خبرها

  • دمای کشور در ۵۰ سال اخیر روندی افزایشی داشته است
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • پیگیری اقدامات حبس زدایی از جرایم پزشکی
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند